Här har vi vårat lilla kryp in! Vi består utav Ida 7 år blandras, Alfa 5 år Rhodesian Ridgeback samt lilla Timo 1½ år korth. Chihuahua. Timo är i min pappas ägo men bor hos vår familj titt som tätt och kommer förhoppningsvis ställas ut av mig den närmaste tiden. Förutom hundarna bor också katterna Simba,Edith,Coco och Carita under samma tak och sist men inte minst papegojan Baloo.
Här kommer vi uppdatera så ofta vi kan om stort & smått som händer i våra liv!
Välkommen!!

söndag 21 juni 2009


MIDSOMMAR!


Då var midsommar över för det här året och vi har haft riktigt trevligt. Med en hel del gäster så knödde vi ihop oss på altanen och Alfa skulle förståss knö sig hon me!Nu har vi börjat nedräkningen till semestern som tyvärr blir futtiga 2 veckor i år men vi ska försöka njuta så mkt vi bara kan. Ingen speciell planering mer än tripp till Kålmården och Gripsholmsslott för att hälsa på min syster som arbetar som slottsguide,mkt spännande=). Alfa och Ida tycker värmen och solen är helt fabolous och Alfa badar varenda dag i sjön,hon älskar att simma! Kattungarna blir större och större riktiga busfrön men är världens duktigaste och redan går på låda som mamma Edith=). Pippi fåglarna blir tamare för var dag och båda har redan fått vara ute i voljären och känt på sommarluften. Simba är en en katt som älskar att vara ute,han har bara velat vara inne när det har ösregnat,annars ill han ligga och spana på altanen=)..världens gosigaste herre förövrigt! Just det, vi har tydligen gått och blivit ägare till en segelbåt nu blir det till att shoppa flytvästar till dogsen,så ses vi på havet..Nu hoppas vi att de sista två veckorna innan semestern går fort och det blir kanon fint väder.

Som en liten extra detalj (inte så liten föresten) skulle jag vilja ge det största grattis till 4stora vinnare, nämligen Jazz och Lani samt Sara och Ace som i Vännas fick en stor upprättelse och revanch efter allt som varit!Grattis tjejer och pussa era supersnygga R

Vår voljär



Söta Baloo



Ida på altanen...(verkar ha fått på sig Alfas koppel,lite stor karbinhake kanske)



Den nya segelbåten=)



De söta flikkorna Britta och Berit( Bertil har väl gömt sig som vanligt=)



Emil med Caesar och Baloo!

1 kommentar:

Malin o tjejerna sa...

Hmm, tycker att det saknas foton på en viss familjemedlem ;-) Hoppas ni har det ljuvligt i sommarvärmen - det har vi!!
Kramar från oss