Här har vi vårat lilla kryp in! Vi består utav Ida 7 år blandras, Alfa 5 år Rhodesian Ridgeback samt lilla Timo 1½ år korth. Chihuahua. Timo är i min pappas ägo men bor hos vår familj titt som tätt och kommer förhoppningsvis ställas ut av mig den närmaste tiden. Förutom hundarna bor också katterna Simba,Edith,Coco och Carita under samma tak och sist men inte minst papegojan Baloo.
Här kommer vi uppdatera så ofta vi kan om stort & smått som händer i våra liv!
Välkommen!!

onsdag 4 november 2009

Bloggnytt!
Då var det mindre än 1 vecka kvar till Malmö valputställning och vi är taggade!
Det ska vara 25 valpar sammanlagt och vi gör entré som valp nr 18. Vi har hunnit med 3 kurstillfällen hos Tina på Kungliga Hundar och har samlat på oss massa tips och råd.Mycket kvar att lära såklart men måste säga att vi har gjort framsteg:).
Äntligen har vi fått träffa Kajsa&Xavi och röjt i skog och mark samt spårat !Det har varit en lång väntan men det var det värt ,Dudde och Xavi träffades för första gången och det var inga problem alls,Xavi som förövrigt mest var intresserad av sin käresta tog liksom på sig en mogen papparoll=).
Ida hade fått en svullen trampdyna förra veckan och låg givetvis och bet på tassen (vilket absolut inte gjorde saken bättre),eftersom det mest varit Alfa som rört sig i veterinär kretsar så hade jag ingen tratt i rätt storlek MEN med en tidning lite maskeringstejp och fantasi så fick vi till en tratt som faktiskt var förvånansvärt hållbar och mycket klädsam:)!
Baloo som numera funnit sitt favoritgodis nämligen potatisbullar?!, är dessutom en generös pippi som delar med sig till Alfa....!!Undrade liksom varför även Alfa kom ut från hans rum med munnen full av potatisbullar...Baloo sitter oftast uppe på sin bur (typ 1,5m upp)och äter..så jag bestämde mig för att smyga lite på dom och det visade sig att Alfa kan bli mycket lång och kan balansera på 2ben utan problem samtidigt som Baloo räcker henne bitar med foten!Dessa djur!!
Även Ella har fått vaggas in i spårvärlden och gör succé!Hon är superduktig med klöven i snöre och tycker det är jätte spännande:)

Vi vill också passa på att säga Grattis till fam. Ohgami som (äntligen) fått en prinsessa till!


Glöm nu inte att hålla tummarna för oss på Söndag!
Man tager vad man haver;)

Får man smaka??

Sötpropp!

Simba-gos i soffan:)

Järngänget tillsammans igen

(Det var svårt att få bra bilder på alla 3...)

Man får passa på när dom får godis:)

Både Xavi och Dundee var superduktiga tillsammans.

Med bestämda steg drog hon klöven=)

Och Ida hittade den!
Idas fina tidningstratt!

Inga kommentarer: