Här har vi vårat lilla kryp in! Vi består utav Ida 7 år blandras, Alfa 5 år Rhodesian Ridgeback samt lilla Timo 1½ år korth. Chihuahua. Timo är i min pappas ägo men bor hos vår familj titt som tätt och kommer förhoppningsvis ställas ut av mig den närmaste tiden. Förutom hundarna bor också katterna Simba,Edith,Coco och Carita under samma tak och sist men inte minst papegojan Baloo.
Här kommer vi uppdatera så ofta vi kan om stort & smått som händer i våra liv!
Välkommen!!

onsdag 21 oktober 2009

Sådärja!
Då var det äntligen dags för en uppdatering. Jag har efter utställningen i Hässleholm inte varit särskilt effektiv med träningen men NU har det blivit ändring på det!Igår startade ringträningskursen på Kungliga Hundar och jag tyckte att det gick alldeles utmärkt,Dudde verkade liksom ha vilat sig till att stå still=). Nu har vi fått hemläxa till nästa vecka av Tina att träna på och Dudde ska bo hos oss hela helgen. Matte Sabina som var med och observerade samt servade med köttbullar verkade vara riktigt stolt=). Nu laddar vi inför Malmö!! Har ju lovat att kritiken från Hässleholm skulle dyka upp och bättre sent än aldrig...HÄR ÄR DEN!

5 mån hane. Vackert huvud & uttryck. Korrekt bett. Väl ansatta öron. Vackra ögon, vacker hals. Tillräckligt vinklad fram & bak. Bra bröstdjup. Raka fina ben. Rör sig bra runt om. Lovande valp som behöver mer träning. Fortsätt kämpa på så släpper det snart!
Bästa valp m. HP

Inga kommentarer: