Här har vi vårat lilla kryp in! Vi består utav Ida 7 år blandras, Alfa 5 år Rhodesian Ridgeback samt lilla Timo 1½ år korth. Chihuahua. Timo är i min pappas ägo men bor hos vår familj titt som tätt och kommer förhoppningsvis ställas ut av mig den närmaste tiden. Förutom hundarna bor också katterna Simba,Edith,Coco och Carita under samma tak och sist men inte minst papegojan Baloo.
Här kommer vi uppdatera så ofta vi kan om stort & smått som händer i våra liv!
Välkommen!!

fredag 11 september 2009

Sara HJÄRTA "Dudde" = SANT!!
Jahopp...då var man fast...kär i en ridgeback valp och bara ääälsssskar denna fantaskiska varelse!!Han e världens bästa och snyggaste Dundee! Jag och familjen fick äran att passa lilla Dudde en hel dag och vi gjorde allt från ringträning till skogsbus. Han anpassade sig bra till oss med katter och lilla Ida. Att inte få ligga i soffan var tydligen ett STORT minus men tillslut gav han upp och la sig brevid tant Alfa, som tro det eller ej verkligen känns som en tant i jämförelse med lilla Dudde=)!Efter skogsbus,film,grannträff och ringträning var det dags att åka tillbaka till matte Sabina och husse Niklas. Dagen efter visade jag en rådjursklöv för Dudde för första gången i hans liv och han blev helt till sig och bokstavligen talat skrek när vi tog bort den...,vilket bådar gott inför spåren i skogen....Vi håller nu tummarna hååårt inför Hässleholm om 2veckor inför vår debut i ringen!
Grannen Erika bjuder också på gotta=)

Får man inget godis så är ju alltid en gammal barnsko tacksamt!

Trött blir man också....

Men imellanåt är jag ganska söt....;)

Som typ såhär...

I skogen hade lilla Ella många viktiga saker att visa mig...

Och det fans maaaassor att lukta på...

Det blev många pussar den dagen=)

Tant-Alfa hade mycket saker för sig i skogen...bäst att titta på så man lär sig nått...

TJOHOOOO!


Posing i skogen..lite bara sådär=)

Hade du godis eller?

ståååå....

Lite till....

Snygga Dudde-ridgen=)


Om man inte smälter nu så har man inget här å göra.....=)

2 kommentarer:

Kajsa och Xavi sa...

Smält, smält, smält!
Han är jättefin verkligen!!! Lyckliga du! (host...och ägarna förstås) ;-)

Malin, Daya o Bibi sa...

Åhh vilken goding!! Tänka att man blir valpsjuk varje gång man ser en liten rr, finns inget underbarare. Tack för grattis, vi måste ju försöka hålla igång här uppe. Skönt att Simba verkar må som den lejonkung han är! Hans specialitet är verkligen musjakt. Har han släpat in några ännu eller?