Här har vi vårat lilla kryp in! Vi består utav Ida 7 år blandras, Alfa 5 år Rhodesian Ridgeback samt lilla Timo 1½ år korth. Chihuahua. Timo är i min pappas ägo men bor hos vår familj titt som tätt och kommer förhoppningsvis ställas ut av mig den närmaste tiden. Förutom hundarna bor också katterna Simba,Edith,Coco och Carita under samma tak och sist men inte minst papegojan Baloo.
Här kommer vi uppdatera så ofta vi kan om stort & smått som händer i våra liv!
Välkommen!!

söndag 18 januari 2009

CentreraPäls och hudvårdskur??
Har börjat en päls och hudvårdskur på Alfa...hmm...vet inte om det ska hjälpa men man kan alltid prova. Hon skulle ju allt behöva lite extra lyster i pälsen vintertid. Idag var det årsmöte med klubben i Göteborg men jag kunde tyvärr inte närvara då lilla Ella har feber. Alfa har dessutom fått en semla av lill-matte när stor matte inte såg (innan det var försent) men hon verkade inte gråta några krokodiltårar för det..haha!
Massagen gör framsteg, Alfa har fattat galoppen och lägger sig nu självmant på filten när den åker fram på golvet. Hon tycker att det är superskönt!!Lilla Ida däremot har fortfarande lite svårt för den typen av beröring men vi kämpar på=)
See ya!

Inga kommentarer: